Generalne informacije

Iz razloga što prikupljamo različite vrste informacija o korisnicima želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo Vaše podatke. Polisa privatnosti koja je pred Vama opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo. Ova polisa privatnosti punovažna je u okviru celog web sajta pratioci.com

Informacije koje prikupljamo

Prilikom prikupljanja informacija od strane korisnika, naš primarni cilj je da Vam omogućimo najbolje i najefikasnije sadržaje i servise.

Prikupljanje informacija

Kada pregledavate sajt na adresi pratioci.com , a niste se registrirali, to radite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte. Međutim, naš softver koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o načinu korištenja svojih Internet sajtova. Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključeno Vaš kompjuter/tablet/mobitel, vrsti Vašeg internet preglednika (npr. Netscape ili Internet Explorer), i o tome jeste li odgovorili na Internet oglas ili e-mail poruku. Ove se informacije koriste za merenje stope reakcija na Internet oglase i ponude elektronskom poštom.

Registracija na web stranici

Kako bismo Vam mogli pružiti određenu informaciju, zatražit će mo od Vas da nam dobrovoljno date neke osobne informacije, uključujući i adresu elektronske pošte.

Upotreba informacija

Moguće je da ćemo iskoristiti informacije koje ste nam dali da bismo, npr., pružili neku uslugu ili obavestili Vas o svojim proizvodima i uslugama. Ako nam date svoju adresu elektronske pošte, ili ste već to prije učinili, možda ćemo Vam slati ponude elektronskom poštom. Takve se ponude mogu utemeljiti na informacijama koje ste nam poslali tokom svoje prve komunikacije s nama, na pristupnicama ili na anketama.

Kada Vam šaljemo poruke elektronskom poštom, možda možemo utvrditi informacije o Vašoj adresi elektronske pošte - npr., možete li primati grafički obogaćene html poruke. Ako je Vaša adresa podešena tako da može primati poruke u html formatu, moguće je da ćemo se odlučiti slati Vam grafički obogaćene html poruke elektronskom poštom.

Molimo da primite na znanje da Vašu adresu elektronske pošte ne dojavljujemo svojim poslovnim partnerima. Moguće je, međutim, da ćemo Vam slati ponude u ime svojih poslovnih partnera. Imajte na umu da je moguće, ako iskoristite neku ponudu poslovnog partnera i postanete njegov klijent, da će Vam oni nezavisno od nas slati ponude. U tom slučaju ćete ih posebno morati obavestiti ako ubuduće ne želite primati njihove ponude.

Naš je cilj slati ponude za koje verujemo da su klijentima relevantne i vredne. Ponude se izrađuju i vode u skladu sa strogim uslovima osmišljenima da bi se zaštitile sigurnost i privatnost ličnih informacija naših klijenata.

U svakom trenutku možete zatražiti da Vam više ne šaljemo ponude i/ili da Vas obrišemo iz evidencije klijenata.

Deca i mlađi od 18 godina

Mi ne koristimo web sajt pratioci.com za namjerno prikupljanje podataka od dece ispod 18 godina, niti za prodaju proizvoda ili usluga istima.

Povezane Internet stranice

Morate biti svesni da drugi Internet sajtovi do kojih možete doći koristeći link na web sajt pratioci.com mogu sadržavati polise o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedene polise.

Izmene Izjave o privatnosti na Internet stranicama pratioci.com

Sve izmene naše izjave o privatnosti biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo i mogućnostima odabira koje su Vam na raspolaganju u pogledu našeg korištenja ličnih informacija za marketinške svrhe.

Zaštita podataka o ličnosti
Podatke o ličnosti koje ste nam dobrovoljno dali kompanija pratioci.com prikuplja i koristi, odnosno obrađuje, u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita osobnih podataka.

Prikazivanje oglasa na stranici
Koristimo nezavisne kompanije za oglašavanje da bismo prikazivali oglase kada posetite naš veb sajt. Ove kompanije mogu da koriste informacije (izuzev imena, adrese, adrese e-pošte ili telefonskog broja) koje se odnose na Vaše pojsete ovom i drugim veb sajtovima kako bi vam obezbedile oglase o robi i uslugama koje vas interesuju. Ako želite više informacija o ovoj praksi, kao i o mogućnostima da tim kompanijama ne dozvolite korišćenje navedenih podataka, kliknite ovde.